Hyvää kesää!

Virtual Writers´ Room -väki on vähitellen siirtynyt kesän viettoon. Kevät on ollut poikkeuksellinen koronaviruksen vuoksi, mutta vuoden 2020 koulutus ja muut toimenpiteet ovat edenneet suunnitelmien mukaisesti.

Käsikirjoittajatiimimme ovat työstäneet sarjakonseptejaan ahkerasti, ja etänä pidetyssä Yle Draaman palautesessiossa nähtiin huolellista ja luovaa jälkeä kaikilta kolmelta ryhmältä. Työskentely on jatkunut itsenäisesti sekä mentori Miira Karhulan ja projektipäällikköjen Timo Lehden ja Teppo Nuutisen johdolla ja etäohjauksella.

Keväällä toteutettiin myös kyselytukimus käsikirjoittajien writers´ room -kokemuksiin ja palkkioihin liittyen. Poikkeusoloista huolimatta kyselyyn saatiin 17 vastausta, jota voidaan pitää hyvänä otoksena suomalaisten ammattikäsikirjoittajien joukosta.

Suuri kiitos kaikille kyselyyn vastanneille!

Syksyllä jatkamme Virtual Writers´ Room -koulutuksen ja kyselyn vastausten analysoinnin merkeissä.

Lämmintä ja rauhallista kesää kaikille!


Artikkelin kansikuva: Ash from Modern Afflatus, Unsplash.