Kevään 2019 koulutushaku päättyi

Keväällä 2019 käynnistyvän Virtual Writers’ Room -koulutuksen haku päättyi tiistaina 5.12.2018 kello 10. Koulutus herätti kiinnostusta, ja määräajassa jätettiin 18 hakemusta. Kiitos kaikille hakijoille!

Seuraavaksi paneudumme hakemuksiin ja valitsemme opiskelijat. Valinnoista ilmoitetaan hakijoille viimeistään tammikuussa 2019.

Tavoitteena on parantaa vaikeassa työllistymistilanteessa olevien 6Aika-kaupunkien nuorten käsikirjoittajien mahdollisuuksia työllistyä. Hankkeen aikana koulutetaan yhteensä 20 käsikirjoittajaa writers’ room -työskentelyyn ja digitaalisten työkalujen käyttöön. Tavoitteena on luoda nuorille käsikirjoittajille yhteyksiä muihin käsikirjoittajiin, tuotantoyhtiöihin ja rahoittajiin. Hanke tukee nuorten käsikirjoittajien siirtymistä työelämään ja edistää käsikirjoittajien tasa-arvoista kohtelua.

Virtual Writers’ Room -hankesuunnitelma