Vuoden 2020 koulutushaku päättyi

Tammikuussa 2020 käynnistyvän Virtual Writers’ Room -koulutuksen haku päättyi tänään maanantaina 28.10.2019 kello 10. Koulutus herätti jälleen kiinnostusta, ja määräajassa jätettiin 19 hakemusta. Kiitos kaikille hakijoille!

Nyt opiskelijavalinta käynnistyy, ja alamme paneutua hakemuksiin. Valinnoista ilmoitetaan hakijoille viimeistään tammikuussa 2020.

Tavoitteena on parantaa vaikeassa työllistymistilanteessa olevien 6Aika-kaupunkien nuorten käsikirjoittajien mahdollisuuksia työllistyä. Hankkeen aikana koulutetaan yhteensä 20 käsikirjoittajaa writers’ room -työskentelyyn ja digitaalisten työkalujen käyttöön. Tavoitteena on luoda nuorille käsikirjoittajille yhteyksiä muihin käsikirjoittajiin, tuotantoyhtiöihin ja rahoittajiin. Hanke tukee nuorten käsikirjoittajien siirtymistä työelämään ja edistää käsikirjoittajien tasa-arvoista kohtelua.

Virtual Writers’ Room -hankesuunnitelma