Syksy käynnistyi koulutuspäivällä

Virtual Writers’ Room -toiminta starttasi syksyyn perjantaina 9.8. pidetyn lähikoulutuspäivän myötä. Päivän aikana molemmat käsikirjoitusryhmät saivat tuttuun tapaan palautetta ja sparrausta, mutta tällä kertaa paneuduttiin myös koulutettavien ja koulutuksen markkinointiin.

Käynnissä palautekeskustelu ja kesän kuulumisien vaihto. Janne kuvaa samalla markkinointiaineistoa.

Virtual Writers’ Room -hankkeen tavoitteena on paitsi kouluttaa myös antaa osallistujille näkyvyyttä ja kontakteja. Seuraava näkyvä ponnistuksemme on Helsinki Script -tapahtuman yhdessä pidettävä master class, joka toteutuu osana ammattikorkeakoulu Arcadassa pidettävää Workshops & Masterclasses -päivää 5.9.

Toivomme Case Study: Koukussa -osuuteemme runsasta osanottoa. Tule kuuntelemaan, kun pääkirjoittaja Laura Suhonen ja jaksokirjoittaja Joona Kivirinta valottavat Koukussa-sarjan kirjoitusprosessia, writers´ room -dynamiikkaa sekä ensimmäisen ja toisen tuotantokauden kehittelyn eroja. Samalla kuulet Virtual Writers’ Room -koulutuksesta ja pääset tutustumaan upeisiin opiskelijoihimme.