Lähiopetuspäivä Metropoliassa, projektien tilanne ja seuraavat askeleet

Virtual Writers’ Room -väki kokoontui tänään Metropoliassa ajankohtaisten asioiden pariin. Aamu starttasi hankkeen hallinnollisilla asioilla, mistä siirryttiin nopeasti pohtimaan tulevia tapahtumia ja käsikirjoitusprojektien tilannetta.

Käynnissä on käsikirjoitusten toinen vaihe ja syventyminen henkilöhahmojen taustoihin ja suhteisiin. Ryhmät ovat työskennelleet ahkerasti ja rakentaneet hahmoja on huolellisesti paneutuen. Miira, Teppo ja Timo kommentoivat ja antoivat vinkkejä esimerkiksi hahmoesittelyjen eri mahdollisuuksiin. Yhdessä osallistujien kanssa pohdittiin, millaisiksi seuraavat Ylelle esiteltävät paketit voitaisiin muovata.

Iltapäivällä kumpikin ryhmä sai tiivistä henkilökohtaista ohjausta omalle projektilleen sekä vinkkejä kohtausten kirjoittamiseen. Samalla kerättiin osallistujien palautetta tähän mennessä tapahtuneeseen liittyen.

Työntäyteinen ja aikaansaava päivä. Tästä jatkamme kohti kesää ja ryhmien itsenäistä työskentelyä virtuaalisen ryhmäkirjoittamisen keinoin.